Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin "Torbacı" diye tabir edilen kişilere yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 86 gram eroin ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'ten Osmaniye'ye 80 GP 047 plakalı otomobille eroin getirileceği bilgisi üzerine D-400 Karayolunda çalışma başlattı.

Kahramanmaraş’ta çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı Kahramanmaraş’ta çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı

Yodaki çalışmayı farkeden otomobil sürücüsü Çardak köyü yoluna girdi. Köy yolunda polis ekiplerinin diğer control noktasını da gören 3 şüpheliden biri otomobilden inip kaçtı.

Ekipler, isminin Murat.Ö, (27) olduğu öğrenilen zanlıyı kaçarken, Uygar Ç. (26) ve Mustafa Kemal Ç'yi (27) ise otomobilde gözaltınaaldı. Otomobil ve zanlıların üzerinde yapılan aramada 86 gram eroin ele geçirilirken, şüphelilerden Mustafa Kemal Ç. Adli control şartıyla serbest bırakıldı, diğerleri tutuklandı.

Zanlıların, kaçırmak istediği eroini "torbacılık" yöntemiyle Osmaniye'de satacakları öğrenildi.

-Kovalamaca polis kamerasında

Polis kameralarına yansıyan görüntülerde ise zanlılar, D-400 karayolundaki uygulama noktasını fark edip otomobilleriyle Çardak köyü yoluna dönerek kaçıyor.Köy yolundaki diğer polis noktasını da gören şüphelilerden biri, yolkenarıdaki tarlada izini kaybettirmeye çalışıyor.Bu sırada polis ekipleri, peşinden koştuğu zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına alıyor. Otomobildeki iki zanlı da ekiplerce gözaltına alınıyor. Polisler, zanlıların üzerinde yaptığı aramada 44 gram eroin ele geçiriyor. Ekiplerin daha sonar otomobilde yaptığı aramada ise bir bozuk para cüzdanından da 42 gram eroin çıkması dikkat içekiyor. Ümit Kahrıman

Editör: Haber Merkezi