2023 finansal sonuçları açıkladı 2023 finansal sonuçları açıkladı

Osmaniye Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), Yönetim Kurulu, Komisyon Başkanları ve Üyeleriyle birlikte, Gaziantep TÜMSİAD Şubesinin ev sahipliğini yaptığı PENTEX Tekstil fuarına katılacağı bildirildi.

Tümsiad Başkanı Murat Özkardeş 9-12 Şubat tarihlerinde ilki düzenlenecek Pentex 1. Penye Tekstil ve Yan Sanayi Fuarının sektör açısından büyük önem teşkil ettiğini belirtti.

Gaziantep şubesi ve Penye, Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen ve Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuara tüm Osmaniyeli tekstil firmalarını ve hemşerilerini davet etti.

Özkardeş, yaptığı açıklamada “Türkiye'nin Tekstilde ilk ve tek olma özelliğini taşıyan fuar inanıyorum ki tekstil sektöründe önemli bir adım olacak ve her yıl devamı gelecektir. ”dedi. Bu fuar, sektörümüzün dünya pazarlarında yer alması noktasında atılmış en önemli adımlardan birini oluşturmasının yanı sıra fuarla birlikte giyim sektörünün yıllardır ihtiyaç duyduğu bir çalışma hayata geçecektir” dedi

Böyle organize fuar faaliyetlerin bölge ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirten Özkardeş, benzer etkinliklerin Osmaniye'de yapılması için elimizden geleni tümsiad olarak yapacağız dedi. Ali Cihangir

Editör: Haber Merkezi