Akkök Holding'den 340 milyon dev yatırım Akkök Holding'den 340 milyon dev yatırım

Geçtiğimiz ay 2. Olağan kongresinde TÜMSİAD yönetimine seçilen yeni yönetim kurulunun ilk ziyareti Osmaniye Organize Sanayi Bölgesine oldu.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Osmaniye Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Bukan, Osmaniye'ye yatırım yaparak ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan işadamlarına teşekkür etmek için OSB'ye ziyarette bulunup onların sorunlarını dinledikleri söyledi.

OSB'ye yapılan yatırımların meyvelerini vermeye başladığını belirten Bukan, “ihracat rakamlarında Osmaniye rekor üstüne rekor kırıyor. Birkaç yıl önce ihracatta hiç payı olmaya ilimiz artık OSB'deki yatırımlar sayesinde adeta bir ihracat şehri olma yönünde hızla ilerliyor. Bunu bize yaşatan işadamlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

Osmaniye'de yapısal çelik sac, levha ve profil işleme ve imalat alanında yatırım yapan Rozak firmasının Müdürü İsa Altan, kendilerini bir işadamları derneğinin ilk kez ziyaret ettiğini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yatırımcılar olarak bu tür ziyaretlerin kendilerine büyük moral verdiğini dile getiren Altan, Osmaniye'nin geleceğinin çok parlak olacağını söyledi. OSB'de süt ürünleri üzerine yatırım yapan Okçular firmasının yetkilisi Hacı Okçu, TÜMSİAD heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yatırımları hakkında bilgi verdi. Son olarak Özatadan Kuruyemiş fabrikasına geçen heyet burada işletme sahibi Ali Sesliokuyucu'dan bilgi aldı.

TÜMSİAD'ın OSB ziyaretinde Başkan Yardımcısı Mustafa Bukan Genel Sekreter Esef Gök, yönetim kurulu üyeleri Orhan Karakaya ve Adnan Coşkun hazır bulundu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi