Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin ile Kurumlarımızın ortak projesi olan "sağlıklı yaşam için el ele Sporla Huzur bul" adlı projenin tanıtımı için bir araya geldi.

İl Müdürümüz Ökkeş Demir yaptığı açıklamada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kuruluşlardan hizmet alanların gençlik ve spor faaliyetlerinden yararlandırılması ilişkin protokol gereği böyle bir projeyi uygulamaya koyduklarını, engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere projeden huzur evi sakinlerini de faydalandırmayı düşündüklerini ifade ederek yol haritamızı belirledik, egzersiz yürüyüş, badminton,masa tenisi ve satranç branşlarında uzman antrenörler görevlendirdiklerini ve tüm tesisleri kullanıma açtıklarını ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin bu projenin kuruluşlarımız için çok faydalı olacağını ve tüm Osmaniye`ye ses getireceğini belitti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi