Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti

Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Levent Öztürk spor kulüplerine müjde verdi.

Başkan Öztürk, Uzun süredir mücadelesini verdiği Amatör Futbol müsabakalarına ambulans tahsisi konusunda taleplerinin kabul gördüğünü artık futbolcuların sahada ambulans ve sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını söyledi.

ASKF Başkanı Öztürk ? Yıllardır Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de Amatör müsabakalara görevlendirilen ambulans ücretlendirilmekteydi. Ekonomik zorluklar içerisinde olan amatör spor kulüpleri bu ücretleri karşılayamadıklarından sahalarda ani oluşan sakatlıklar yöneticileri çaresiz bırakmaktaydı. Konuyu İl Güvenlik kurulunda bir kez dile getirdik. Kurulda alınan kararları gözden geçiren Sayın Valimiz Mehmet Oduncu talibimiz yerinde buldu ve yayınladığı talimatla Amatör Müsabakalara görevlendirilen ambulans ücretlendirilmeyecek diyerek derdimize derman oldu. Kararın alınmasına katkısı bulunan başta Sayın Valimiz Mehmet Oduncu olmak herkese teşekkür ediyoruz? dedi.

ASKF Başkanı Levent Öztürk Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu?nun amatör spor kulüplerine, spor camiasına desteğinin devam edeceğine inandığı söyledi. Resul Özdil

Editör: Haber Merkezi