OSMANİYE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN ALBAK'TAN, 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI OSMANİYE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN ALBAK'TAN, 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

2024-YKS sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Ersoy, 2024-YKS sonuçlarının açıklandığını bildirdi. T.C Kimlik numarası ve aday şifreleriyle sınava giren adaylar sonuçlara erişebilecek.
Ersoy, sonuçlarını öğrenen adayların sürekli olarak siteye girmemesini sitede oluşabilecek yoğunluğun en aza indirgenmesi isteğinde bulundu. 

Konuşmasına 15 Temmuz'daki hain kalkışmayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletin gösterdiği kahramanlık destanını hatırlatarak başlayan Ersoy, şehitlere rahmet, gazilere şükranlarını iletti.

YKS'nin tamamlanmasıyla birlikte başlayan heyecanlı bekleyişin ilk aşamasının bugün sona erdiğini, 3 milyondan fazla adayın beklediği 2024-YKS sonuçlarını açıkladıklarını bildiren Ersoy, adayların sonuçları ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresi üzerinden öğrenebileceklerini söyledi.
ÖSYM Başkanı Ersoy, sonuçların açıklanmasıyla dereceye giren adayların da belli olduğunu belirtti.

Büyük bir sabır ve gayret göstererek bu başarıyı elde eden adayları tebrik eden Ersoy, başarının tek başına elde edilmesinin mümkün olmadığını vurguladı ve şunları kaydetti:

"Şampiyonlarımıza en büyük desteği veren, her an yanlarında olan anne ve babalarımıza, bu süreçte onları yalnız bırakmayan ve eğitim hayatı boyunca yol gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Adaylarımıza başarılarının devamını diliyorum. İnanıyorum ki, eğitim sürecini en güzel şekilde tamamlayacaklar, 'Yeniden büyük Türkiye' ve 'Yeni bir dünya' ideal ve hedefindeki ülkemize faydalı vazifelerde görev yapacaklar." ifadelerini kullandı.
 

Muhabir: Sedat Kaan ERAT