Fıstıktan bu yıl 30 bin ton rekolte bekleniyor Fıstıktan bu yıl 30 bin ton rekolte bekleniyor

Kenya'nın başkenti Nairobi'deki çöplükte bulunan kadın cesetleri ülkeyi ayağa kaldırdı. Aylardır ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetleri şüphesiyle gözaltına alınan 33 yaşındaki Collins Jumaisi ifadesinde kendi eşide dahil olmak üzere 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti.

Olay hakkında başlatılan soruşturma devam ederken, Emniyet Müdürü Amin Mohamed, ''Karşımızda psikopat bir seri katil olduğu açık" ifade ederken, Jumaisi'nin öldürdüğü 42 kadının cesedini bu çöplüğe gömdüğünü itiraf ettiğini aktardı.

KATİL ZANLISININ EVİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ!

Jumaisi'nin 2022'de eşiyle başladığı kadın cinayetlerinin sonuncusunu 11 Temmuz'da işlediğine yer verilen polis raporunda kurbanlarının çoğunun uzuvlarının kesildiğine de değinildi.Seri katilin evine yapılan baskında kurbanları kesmek için kullandığı çok sayıda bıçak, poşetler ve bantlar ile cep telefonları ve kimlik bulunduğu öğrenildi.

Bir süredir vergi artışına yönelik gösterilere sahne olan Kenya'da bazı köylüler, öldürülen kadınların son dönemde hükümet karşıtı gösterilere katıldıklarını iddia ederken emniyet yetkilileri ise seri cinayetlerin protestolarla alakalı olduğu haberlerini reddetti.

Editör: Sedat Kaan Erat