Osmaniye’de Mustafa Özden Ortaokulunda, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anısına yapılan Müzik Atölyesi açıldı. 

9 Haziran 2017'de Batman'da PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 22 yaşındaki Müzik Öğretmeni Aybüke Yalçın’ın izci kıyafeti, ailesinin de izniyle bu atölyede sergilenecek.

Açılış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, “Şenay öğretmen meslekten bir kardeşimizdi, Allah rahmet eylesin. Terörün ülkemizde biran önce son bulmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Devletimiz çok büyük, hepsinin de kökünü kurutacak inşallah.” dedi.

Müdür Albak, açılış kurdelesini keserek, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anısına yapılan Müzik Atölyesini gezdi. 
Okul Müdürü Mehmet Kanver’den sınıf hakkında bilgi alan Aydın Albak daha sonra şehit Aybuke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın ile görüntülü görüşme yaptı. Aydın Albak konuşmasında, “Siz evladınızı bir kardeşimizi kaybettik, üzgünüz. İsmi, Türk milleti, Türk Devleti var oldukça sonsuza kadar yaşayacak. Açılışını yapmış olduğumuz Müzik Atölyesinde gibi, temiz, değerlerine bağlı binlerce Aybüke yetiştireceğiz. Şehitlerimizin adları sonsuza kadar yaşamaya devam edecek. ”dedi.  
Şehit Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın’da okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür ederek, “İnşallah hiçbir vatan evladı, ailemiz böyle bir acıyı yaşamaz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Genç nesiller sizlerin eseri olacaktır sayın müdürüm. Allah sizlere kolaylık versin” diye konuştu.

İhracat kredilerine yönelik kefalet sigortası İhracat kredilerine yönelik kefalet sigortası

İl Milli eğitim Müdürlüğü 
 

Editör: Haber Merkezi