Osmaniye Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Saygılı, Devlet Hastanesi’nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bülbül’ün, ortopedi doktoru Gökhan G.' ye olan tavrı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Saygılı, “Sağlık Çalışanları Haftası’nda yaşanan bu olay ve devamındaki süreç, bizleri rahatsız etmektedir. Görevini yapan bir doktorumuzun bu duruma düşürülmesini kınıyoruz” dedi.

Durumun rahatsızlık verdiğini belirten Başkan Saygılı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şehrimizde, Sağlık Çalışanları Haftası’nda yaşanan bu olay ve devamındaki süreç, bizleri rahatsız etmektedir. Görevini yapan bir doktorumuzun bu duruma düşürülmesini, bunu yapan kişinin de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, hukukunu ve yargısını temsil eden, vatandaşın hakkını emanet ettiği bir Cumhuriyet Başsavcısı’nın olması daha da vahim bir olaydır. Ülkemizde güven ortamının korunması adına, gerekli mercilerin konuyu detaylı şekilde araştırmasını talep ediyoruz. COVİD-19 ile mücadele ettiğimiz bu dönemde vatandaşlarımızın sağlık hizmeti almasının engellenmesini ve sağlık çalışanlarımızın mağdur edilmesini kabul edemeyiz.” Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanlığı

 

Editör: Haber Merkezi