Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2024 yılının sonuna kadar piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy Tab S10 serisi ile tablet dünyasında yeni bir dönemi başlatmaya hazırlanıyor. Unpacked 2024 etkinliğinde merakla beklenen Galaxy Tab S10 serisi tanıtılmadı, ancak Samsung yetkilileri yeni amiral gemisi tabletlerinin 2024 sonuna yetişeceğini doğruladı.

19 Eylül Perşembe Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 19 Eylül Perşembe Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Samsung'dan Yeni Tabletler Yolda

Unpacked 2024 etkinliğinde, Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'nın yanı sıra, Buds 3 serisi, Galaxy Ring, Galaxy Watch 7 ve Watch Ultra giyilebilir cihazları tanıtıldı. Ancak, amiral gemisi Android tabletlerinden Galaxy Tab S10 serisi hakkında beklenen duyuru yapılmadı. Samsung yetkilileri, yan etkinliklerde Galaxy Tab S10 serisinin 2024 yılı sonundan önce satışa sunulacağını belirtti.

Tab S10 Serisi Yalnızca Plus ve Ultra Modelleriyle Gelebilir

Söylentilere göre, Galaxy Tab S10 serisi sadece Plus ve Ultra modelleriyle piyasaya sürülebilir. Önceki nesillerde üç farklı modelle gelen Samsung, bu kez çift varyantlı bir ürün yelpazesine dönüş yapmayı planlıyor. Tab S10 serisinin, Galaxy Tab S9 Ultra gibi 14,6 inçlik bir ekran ve ince bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Tab S10 Plus varyantı ise daha küçük 12,4 inçlik bir ekranla kullanıcılarla buluşabilir.

Daha Fazla Ayrıntı Yakında

Samsung’un Galaxy Tab S10 serisini Galaxy S24 FE ile birlikte Eylül veya Ekim ayında duyurması bekleniyor. Yeni tabletler hakkında daha fazla ayrıntının yakında ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Tablet dünyasında büyük bir merak uyandıran Galaxy Tab S10 serisi, sunduğu özelliklerle kullanıcıları şimdiden heyecanlandırmış durumda.

Kaynak: Haber Merkezi