İlk olarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisinde yapılan Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Bakan Memişoğlu, Osmaniye Valilik Ziyaretinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından karşılandı.

OSMANİYE’DE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI OSMANİYE’DE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Valilikte yapılacak Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı öncesinde basına kısa bir açıklamada bulundu.

Osmaniye’ye ilave yatırımların da olacağını dile getiren Bakan Memişoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Osmaniye'de hem sağlık hizmetlerini değerlendirdik. Hem Ak Partimizin toplantısına katıldık. Osmaniye'de iyi bir hastanemiz hizmete girdi. Yapanlardan, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olarak, bütün emeği geçenlere minnetlerimizi buradan sunmak istiyoruz. Osmaniye gerçekten çok değerli bir ilimiz. İnsanlarıyla, siyasetiyle, yiğit insanların olduğu yer. Onlara teşekkür ediyorum. Daha iyi hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Osmaniye’nin Büyük bir hastanesi var. İnşallah bu hastaneyi hem hizmet anlamında hem eğitim anlamında hem de araştırma anlamında değerlendireceğiz. Bunun yanında birkaç tane daha ilave yatırımlarımız olacak. Sağlık hizmetlerini Osmaniyemize daha iyi yapabilmek için elimizden geleni yapacağız. Ben Herkese teşekkür ediyoruz. Osmaniye'den yiğitlerin diyarından herkese selamlar, saygılar. Allah'a emanet olun” diye konuştu.

Muhabir: ÜMİT KAHRAMAN