OSMANİYE’DE ÇİFTÇİDEN ÇİFTÇİYE DESTEK OSMANİYE’DE ÇİFTÇİDEN ÇİFTÇİYE DESTEK

Bugün, sağlık hizmetleri ile ilgili bir takım incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere Osmaniye'ye gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Osmaniye Ak Parti İl teşkilatı tarafından hazırlanan Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda Ak İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, AK Parti Milletvekilleri Seydi Gülsoy ve Derya Yanık, MKYK üyesi ve Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya birer selamlama konuşması yaptı.

Sağlık Bakanı Prof.Dr.Kemal Memişoğlu, yaptığı açıklamada, Osmaniye’yi ziyaret etmekten mutlu olduğunu söyledi.

9090E67E 8372 49Cb 8E30 Db449D69D650

Osmaniye ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla sohbet edeceğini ifade eden Sağlık Bakanı Memişoğlu; “Çok değerli dava arkadaşlarımız. Önce Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletiyorum. Hepinizi selamları var. Bu Osmaniye'ye ilk gelişim. Gönlünüzde misafir ediyorsunuz bizi. Biz bir araya geldiğimiz zaman yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Biz krizleri en iyi yöneten milletiz.Bu gün Osmaniye’de çeşitli yerleri ziyaret edeceğiz. Vatandaşlarımızla sohbet edeceğiz. Osmaniye’yi ziyaret ettiğimden dolayı çok mutluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

456478817 845870377501690 5121053444657679320 N

Selamlama konuşmasında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve diğer katılımcılara teşekkür eden Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Sadi Binboğa ise; “ Bugün burada sizlerle buluşmaktan, kucaklaşmaktan son derece bahtiyarım. Dünyadaki en büyük mutluluğu sağlık olarak gören bir medeniyetin mirasçısıyız. Ak parti olarak iktidara geldiğimizde yaptığımız ilk işlerden biri sağlık sistemimizi baştan sona yenilemek ve dönüştürmek olmuştur. Bakımsızlıktan dökülen hastanelerden dünyanın en modern hastanelerine, sadece 4 tekerden ibaret ilkel ambulanslardan teknolojinin son ürünü ambulanslara , hastanelerdecenazelerin bile rehin kaldığı zamanlardan ücretsiz sağlık hizmetlerine, tahliller için altyapı yokluğundan her türlü tahlilin yapıldığı bir sağlık hizmetine , ilaç almak için saatlerce beklenen kuyruklardan her ilacın artık rahatça sıra beklemeden alınabildiği zamanlara gelmiş durumdayız.  Tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de sağlık hizmetleri vatandaşlarımızın hak ettiği şekilde etkin ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Hastanelerimizde her türlü imkan bulunmaktadır. Eksik kaldığımız hususlarda Sağlık Bakanlığımız ile koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Bu anlamda Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu beyefendinin ilimize yapmış olduğu ziyaret bizleri fazlası ile memnun etmiştir. Sayın Bakanım, kıymetli dava arkadaşlarım programın yoğunluğu nedeniyle konuşmama son verirken Sayın Bakanımıza şehrimize hoş geldiniz diyor ve toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Toplantı, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT