Osmaniye'de öğrenciler Jandarma’da kitap okudu Osmaniye'de öğrenciler Jandarma’da kitap okudu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı 2022 açılış programına katıldı.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde’’ temasıyla açılan fuarın, üniversitelerin kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirildiği belirtildi.
Etkinliğin açılış konuşmasını Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Valisi Dr. Süleyman Elban yaptı. 
Etkinlikte Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Özgür Paker ile Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarından Özgür Paker’in Müzik Dinletisi sunuldu. 
Daha sonra Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’a günün anısına plaket takdim etti. 
Plaketlerin sunulmasından sonra Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı 2022’nin açılış kurdelesi Üniversite Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un ve Adana il protokolünün katılımlarıyla gerçekleşti.
OKÜ Prof. Dr. Turgay Uzun, Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı 2022 etkinlik alanını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ile gezerek bilgiler aldı.  OKÜ

Editör: Haber Merkezi