4'ncüsü düzenlenen Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu sürüyor 4'ncüsü düzenlenen Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu sürüyor

Son Dakika... Reha Muhtar hastaneye kaldırıldı. Uzun yıllar Sunucu, yorumcu ve televizyoncu Muhtar gece saatlerinde merdivenden düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. 

İstanbul Sarıyer'de yaşayan edinilen bilgilere göre gece saatlerinde merdivenden düşerek yaralanan Raha Muhtar durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

Uzun yıllar haber bülteni sunuculuğu yapan Reha Muhtar’ın evinde geçirdiği kaza sonrasında yaralanması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Durumunun kritik olduğu öğrenilen sunucunun son durumuna ilişkin bilgiler paylaşıldı.

65 yaşındaki sunucunun durumu kritik olduğu bilinirken Maslak'taki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

REHA MUHTAR KİMDİR?
Reha Muhtar  21 Temmuz 1959’da dünyaya geldi. Televizyon programcısı, yorumcusu ve haber sunucusu olan Muhtar, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı bölümünde öğretim elemanı olarak çalışmasından dolayı, kışları Ankara'da yazları ise İstanbul'da yaşadı. İlk orta ve liseyi TED Ankara Koleji'nde bitirdi. Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda tamamladı.

Muhabir: Sedat Kaan ERAT