Osmaniye 80 Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Kurt, Basın Sözcüsü Fuat Kaya ve Genel Sekreter Sedat Köle, Aktif Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yunus Kurt, Osmaniye'de profesyonel bir takım kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Amatör ligde, Özel İdare Sağlıkspor'un averajla lider olduğunu ifade eden Kurt, takımın önümüzdeki sezon Osmaniyespor 2011 adı ile mücadele vereceğini belirtti.

Takımın amatör ligde şampiyonluğu hedeflediğini kaydeden Kurt, destek verilmesi halinde önce BAL ligine oradan da 3.lige çıkmanın o kadar da zor olmadığını söyledi.

Osmaniye'de çocuklar, Müftülük etkinliğinde doyasıya eğlendi Osmaniye'de çocuklar, Müftülük etkinliğinde doyasıya eğlendi

Takımı ayakta tutmak için birlik ve beraberlik içinde olmasının şart olduğunu ifade eden Kurt, ‘'Bizler taraftarlar derneği olarak Osmaniyespor 2011 takımını destekliyoruz. Her zaman futbolcuların yanındayız. Takımın başarılı olması, profesyonel lige çıkması için çalışma yapıyoruz. Sporseverlerin bu özlemi sona ermesi için herkesin birlik ve beraberlik içerisinde bu takıma destek olması gerekiyor.'' Dedi.

“İşadamlarımızdan destek bekliyoruz”

Takım için bugüne kadar bazı işadamlarından destek alındığını ifade eden Kurt, bu desteklerin devam etmesini arzuladıklarını kaydetti.

İşadamı Özgür Peker'in bu güne kadar verilen desteğin toplamından fazla destek olduğunu kaydeden Kurt, ''Değerli işadamımıza teşekkür ediyoruz. Sayın Peker gibi takıma destek olacak işadamlarımızın sayısının artmasını arzuluyoruz. Bu takım bizim, hepimizin. Başarılı olursa hepimizin gurur kaynağı olur, bu nedenle işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Osmaniyespor 2011 takımı ligde şampiyon olduğunda BAL ligi için Kadirli Belediyespor ile maç yapacak. Bu nedenle takıma destek önemli. Bütün işadamlarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz.'' Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Şükrü Tozluklu, Osmaniye'de profesyonel bir takım özleminin olduğunu, bu nedenle destek verilmesi gerektiğini belirtti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi