AUTO Center Osmaniye’nin Tanıtım ve Lansman yemeğinin Cuma günü yapılacağı bildirildi.

Firma yetkilisi Burak Aysan, yapığı açıklamada, tanıtım ve lansman yemeğinin Cuma günü saat: 14.00’da düzenleneceğini belirtti.

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

D400 Karayolu Akyar Işıklar mevkisinde bulunan AUTO Center Osmaniye hakkında bilgi veren Aysan, şunları kaydetti:
“Galeri olarak Osmaniye'de ruhsatlı ve tapuları hazır 75 iş yerimizi lansmana özel fiyatlarla satışa sunuyoruz. 25 metre yol ile otoban bağlantı ve Toprakkale yolu açılacak. Akyar ışıklarının galeri girişine taşınıp otoban çıkışına bağlanmasıyla E5 ve otoban çıkışının birleştiği ilk ve tek iş yeri sitesi olacak. 3 bin metrekare misafir otoparkı ve 15 metre genişliğindeki yollarla çevrili iş yerlerimiz modern altyapı ve üst düzey güvenlik önlemleriyle donatılmıştır. Galerilerin üstü kapanmaktadır. AUTO CENTER Galeri olarak sizlere sunduğumuz avantajlı konum ve özel fırsatlarla yatırımınızı en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı oluyoruz. İster bir işletme kurmak, isterse mevcut işletmenizi daha iyi bir konuma taşımak isteyin. İş yerleriniz sizin için mükemmel bir çözüm olacaktır. Detaylı bilgi almak Avantajlı lansman fiyatlarımızdan yararlanmak için 0532 158 90 40 – 0530 668 07 32 nolu telefonlardan bizimle iletişime geçebilirsiniz” dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN