Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Devlet Bahçeli Fen Lisesi ve Samiye Bahçeli Anaokulu’nu ziyaret etti.
Vali Yılmaz, ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Devlet Bahçeli Fen Lisesi’nde İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Erdal Okudan, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı. 
Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, “İnanıyorum ki okulumuz Türkiye’de marka bir okul olacak. Sizlere güveniyoruz. Biz de her zaman sizlerin yanınızdayız. “dedi. 
Öğrencilere başarılar dileyen Vali Yılmaz ziyaret ettiği bir başka sınıfta da öğrencilerin hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. 
Vali Yılmaz öğrencilerle sohbeti sırasında yaptığı konuşmada, “Osmaniye’miz çok güzel bir okul kazandı. Türkiye’nin en iyi okullarından birinin temelleri atıldı Allah’ın izniyle. Sizlerin sayesinde daha iyi olacak” dedi. 
Sınıf ziyaretlerinin ardından okulun öğretmeleri ile de bir araya gelerek sohbet eden Vali Yılmaz, öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.  

70 yaşındaki Kıbrıs gazisi'nden duygulandıran sözler 70 yaşındaki Kıbrıs gazisi'nden duygulandıran sözler

7777-1Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra Samiye Bahçeli Anaokulu’nu ziyaret etti
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, okul bahçesindeki velilerle bir süre sohbet ederek Okul Müdürü Zuhal Kıyançiçek’tan bilgi aldı.
Okulun sınıflarını da ziyaret eden Vali Yılmaz, çocuklarla sohbet etti. 
Yeni yapılan okulun öğrencilerin en iyi eğitimi alabilmesi için en güzel şekilde yapıldığını ifade eden Vali Yılmaz, “Bu yıl eğitim-öğretime başlayan Samiye Bahçeli Anaokulu'muzda minik yavrularımız, mutluluk, huzur ve güven içindeler. Okulumuzun çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kaynak: Osmaniye Valiliği