OSMANİYE'DE 17 EKİM 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 17 EKİM 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER

Osmaniye OS-KAR Spor Kulübü'nün antrenörleri ve lisanslı karate sporcuları Ali Tabak ve Hayriye Tabak, 5. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvasından başarıyla döndü.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen turnuvaya 16 ülke, 26 şehir, 122 kulüp ve 1650 sporcunun katılımıyla yapıldı.
Osmaniye’yi temsilen turnuvaya katılan Ali Tabak ve Hayriye Tabak, Veteranlar Kata dalında önemli başarılara imza attı.
Ali Tabak, 55 yaş üstü Veteran Erkekler Kata kategorisinde birincilik elde ederken, Hayriye Tabak 45-54 yaş bayan Veteran Kata kategorisinde üçüncülükle kürsüye çıktı. Bu başarılar, Osmaniye’nin uluslararası arenada adını duyurmasında büyük rol oynadı.
Hazırlık ve Başarıya Giden Yol
Ali ve Hayriye Tabak, turnuva öncesi yoğun bir antrenman programı uygulayarak yarışmalara hazırlandıklarını belirttiler. “Bu yıl 5.’si düzenlenen Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası öncesi Veteranlar Kata dalında yarışmak için tempolu bir çalışma ile sıkı bir şekilde hazırlandık. Çalışmamızın karşılığını turnuvada alarak ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik,” diyen Tabak çiftinin bu çabaları, elde ettikleri başarılarla taçlandı.
Teşekkür ve Kutlama
Ali ve Hayriye Tabak, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. “Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Türkiye Karate Federasyonu, organizasyonun baş mimarı Kasım Demir Hoca, Organizasyon Kurul Başkanı Hazım Özdemir Hoca, Türk ve misafir ülke karate hakemleri, antrenör ve sporcu kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz,” diyerek destek veren herkese minnettarlıklarını dile getirdiler.
Osmaniye'ye Hayırlı Olsun
Osmaniye’ye uluslararası arenada bir birincilik ve bir üçüncülük kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Tabak çifti, bu başarının Osmaniye için hayırlı olmasını dilediler.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT