Osmaniyespor'un profesyonel oluşunun 40.yılı dolayısıyla birlik beraberlik etkinliği düzenlendi.
Yenerhan tesislerinde düzenlenen etkinliğe, takımın kulüp başkanlığını yapmış Bahattin Türk, mevcut Başkan Bülent Çenet ile takımda top koşturmuş eski futbolcular katıldı.
Etkinliğin organizasyonunu yapan Yusuf Alkaya, eski dostları görmekten mutlu olduklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti.
Osmaniye’nin başka takımı olmadığını ve destek olunması gerektiğini ifade eden eski kulüp başkanlarından Bahattin Türk, “Bir tane Osmaniyesporumuz var. Bu memleketi idare eden inanlara söylüyorum. Valisi, Emniyet Müdürü, Belediye Başkanı, Savcı her kim olursanız olun. Bu takım başarı kazandığında en öne siz geçeceksiniz. Bu bir keyfiyet değil mecburiyettir. Osmaniyespora yardım etmek mecburiyetindesiniz. Etmezseniz burada ne işiniz var. Sizden daha büyükleri var. Osmaniye’yi hedef alamazsınız. Her yönetim kurulu tenkit edilebilir. Fakat birazda destek olalım, yardımcı olalım. Bizim tek müşterek konumuz Osmaniyespordur” dedi.

Whatsapp Görsel 2024 08 31 Saat 15.15.17 D1088E1FOsmaniyespor FK Kulüp Başkanı Bülent Çenet’de etkinlikten dolayı teşekkür etti.
Yönetiminde hatalar olabileceğini ifade eden Çenet, “Osmaniyespor’un sadece logosu değil tüm nüfusun ağırlığını taşıdığımızı biliyoruz. Bahattin Türk büyüğümüzün öneri ve beklentilerine yönelik taleplerini aldık. İnşallah onları da değerlendireceğiz” dedi.
Konuşmalardan sonra Osmaniyespor’un eski futbolcularına ve emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi. 

OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA:  GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA: GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI

  
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN