Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat: 19:00’da oynanacak bu kritik maç, taraftarlar arasında büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni ve iddialı kadrosuyla sahaya çıkacak olan Osmaniyespor FK, sezonun ikinci maçında galibiyet serisini başlatmak istiyor.

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu’nun gözetiminde yoğun bir hazırlık dönemi geçiren takım, Karabük İdman Yurdu maçına tam konsantrasyonla hazırlanıyor. Antrenmanlarda yüksek tempo ve disiplin ön planda tutulurken, oyuncuların form durumu teknik heyet tarafından yakından takip ediliyor. Takımın moralini yüksek tutmak için yapılan motivasyon çalışmalarının yanı sıra, özellikle hücum ve savunma organizasyonları üzerinde detaylı çalışmalar yürütülüyor.

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu, takımın performansından memnun olduğunu belirterek, "İlk maçlarımızda güzel bir oyun oynadık. 2. Maçımızı kendi sahamızda oynamayacağız ancak takımıma güveniyorum. Başarılı bir oyun çıkararak 3 puanı hanemize yazdıracağız. " ifadelerini kullandı.

Öte yandan Osmaniyespor FK, geçtiğimiz Pazar günü 7 Ocak Stadyumu’nda 52 Orduspor Fk ile sezonun ilk maçı yapmıştı. Zorlu rakip karşısındaki bu maçı 1-1 berabere tamamlayan Osmaniyespor, sezonun 2. maçına odaklanmış durumda.

Ayrıca heyecan dolu bu karşılaşma, TFF Youtube kanalından naklen yayınlanacaktır. 

OSMANİYE’DE NAR ZAMANI, TAM BİR ŞİFA KAYNAĞI OSMANİYE’DE NAR ZAMANI, TAM BİR ŞİFA KAYNAĞI

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT