Pazar günü Genç Osman Stadyumu’nda saat: 15:30’da oynanacak bu kritik maç, taraftarlar arasında büyük bir heyecanla bekleniyor.

İlk iki maçta galibiyet göremeyen Osmaniyespor FK, sezonun üçüncü maçında galibiyet serisini başlatmak istiyor.

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu’nun gözetiminde yoğun bir hazırlık dönemi geçiren takım, Bayburt ÖİS maçına tam konsantrasyonla hazırlanıyor.

Antrenmanlarda yüksek tempo ve disiplin ön planda tutulurken, oyuncuların form durumu teknik heyet tarafından yakından takip ediliyor. Takımın moralini yüksek tutmak için yapılan motivasyon çalışmalarının yanı sıra, özellikle hücum ve savunma organizasyonları üzerinde detaylı çalışmalar yürütülüyor.

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu, takımın performansından memnun olduğunu belirterek, "İlk maçlarımızda güzel bir oyun oynadık. 2. Maçımızda da güzel oynamamıza rağmen talihsiz bir gol ile 1-0 mağlup olduk. Bayburt ÖİS karşısında başarılı bir oyun çıkararak 3 puanı hanemize yazdıracağız. " ifadelerini kullandı.

OSMANİYE'NİN KADİRİ İLÇESİNDE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI OSMANİYE'NİN KADİRİ İLÇESİNDE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Öte yandan Osmaniyespor FK, geçtiğimiz Pazar günü Karabük İY ile Necmeddin Şeyhoğlu Stadyumu’nda ile sezonun ikinci maçına çıkmıştı. Zorlu rakip karşısındaki bu maçı 1-0’lık mağlubitetle tamamlayan Osmaniyespor FK., sezonun 3. maçına odaklanmış durumda.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT