Takım, sezon öncesi güç depolamak ve yüksek performansla lige başlamayı hedeflemek amacıyla girdiği Erciyes Kampı devam ediyor. 

OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu gözetimindeki takım  Erciyes'in yüksek irtifasında gerçekleştirilen kamp sürecinde, teknik ekip ve futbolcular yoğun antrenman programlarıyla fiziksel dayanıklılıklarını artırmayı ve takım uyumunu pekiştirmeyi amaçlıyor. Zorlu hava şartlarına rağmen antrenmanlarına aralıksız devam eden Osmaniyespor FK, sezon başlangıcında güçlü bir performans sergilemek için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Bülent Çenet, yeni sezon öncesi takımdan oldukça umutlu olduklarını belirterek, "Erciyes’teki kamp sürecimiz, oyuncularımızın hem fiziksel hem de mental olarak en iyi şekilde hazırlanması için büyük bir fırsat. Sezon boyunca hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Osmaniyespor FK olarak, taraftarlarımızı gururlandıracak bir performans sergilemek istiyoruz," dedi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT