TFF 3.lig 3.grup ekibi Osmaniyespor FK, sezonun ilk maçında sahasında konuk ettiği 52 Orduspor FK ile 1-1 kaldı. 
7 Ocak şehir stadyumunda oynanan müsabakada, Batuhan Bayrak, Berk Tezcan, Ahmet Şen ve Uğurcan Şanlı hakem triyosu görev aldı.
Teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu 52 Orduspor FK maçına Yunus Emre Şentürk, Halil Karataş, İbrahim Konuksever, Erdi Bakırcı, Gürcan Gözüm, Abdulkadir Akyıldız, Mustafa Samican Keskin, Emirhan Çavuş, Mertcan Akkaya, Oğuzhan Şahin Uzun, Muhammet Yusuf Ocak ilk on biriyle sahaya çıktı.
Konuk ekip 52 Orduspor FK ise sahaya Ersin Aydın, Hüseyin Furkan Uslu, Mustafa Yılmaz, Emre Gemici, Kadir Arı, Uğur Ayhan, Bilal Gülden, Faruk Öcal, Hüseyin Karabey, Emre Fırtına, Berkay Arı on biriyle sahaya çıktı. 

OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR

I M G 3259Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında sarı yeşilli ekip, güçlü rakibine karşı oyunu dengede tutarak gol aramaya çalıştı.
Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda sarı yeşilli ekip, 43.dakikada Abdulkadir Akyıldız’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısına ise iyi ve atak başlayan takım Orduspor FK oldu. Bu yarının henüz 56.dakikasında konuk ekip Hüseyin Furkan Uslu’nun ayağından kaydettiği golle skoru 1-1’e getirdi.
Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip, birkaç net gol pozisyonu yakalasa da üstünlüğü getiren golü bulamadı ve karşılaşma her iki yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Karşılaşmayı AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Garnizon Komutanı ve 12.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Özdokur ve çok sayıda taraftar izledi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN