Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman? Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman?

AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, Toprakkale Belediyesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, ilçe yöneticileriyle bir araya gelerek çeşitli projeler ve gelecek planları hakkında görüşmelerde bulundu. 
Aytek'i belediye girişinde İlçe Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Üstemel, İl Başkan Yardımcısı Yiğithan İşler, İlçe Başkanı Ahmet Özkan, Kadın Kolları Başkanı Sibel Çetinkaya ve belediye meclis üyeleri karşıladı.
Ziyaret sırasında, ilçeye yönelik projeler üzerinde istişareler yapılırken, belediyenin gelecekte hayata geçireceği çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

458820395 1017335403426759 3093591868095630886 N
İlçe halkına daha iyi hizmet sunulması için yapılabilecek yeniliklerin ele alındığı görüşmelerde, belediye ve hükümet arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.
Belediye Başkanı Uyutmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımların vatandaşların yaşam kalitesini artıracağını belirtti. 
Faruk Aytek ise, Toprakkale'nin gelişimine katkı sunacak her türlü projenin takipçisi olacaklarını ve merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasındaki koordinasyonu sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretin ardından Aytek, ilçe yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek belediyeden ayrıldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN