Ziyaretler sırasında çeşitli projelerin durumlarını yerinde inceleyen Gülsoy, Hasanbeylililere  önemli müjdeler verdi ve ilçede devam eden çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı.

İlçe Başkanlığı ve Belediye Ziyareti

Ziyaret programına AK Parti Hasanbeyli İlçe Başkanlığı ile başlayan Milletvekili Seydi Gülsoy, beraberindeki heyetle birlikte ilçe başkanlığı binasında AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Bulanık ve diğer parti yetkilileriyle bir araya geldi. Ziyarette, partinin ilçedeki çalışmaları değerlendirilirken, yerel sorunlar ve çözüm yolları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından Hasanbeyli Belediyesi’ni ziyaret eden Gülsoy ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe ile belediyenin ilçede yürüttüğü projeler ve hizmetler hakkında bilgi aldı. Gülsoy, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Yumrutepe’ye teşekkürlerini iletti.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Vatandaşlarla Buluşma ve Esnaf Ziyaretleri

Milletvekili Gülsoy, Hasanbeyli’deki ziyaretleri sırasında ilçedeki halkıyla da bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Hasanbeyli Merkez Kıraathanesi’nde düzenlenen çay sohbetinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Gülsoy, Osmaniye genelinde yürüttükleri yasama çalışmaları ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşların  taleplerini ve sorunlarını dinleyen Gülsoy, çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.

Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Gülsoy, Hasanbeyli’deki iş yerlerini tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler diledi. Ziyaretler sırasında ilçede yapılacak olan yeni dükkan projelerinin müjdesini de veren Gülsoy, esnafların yüzünü güldürdü.

Türkmen Pınarı Yaylası ve TOKİ Evleri İncelemesi

Ziyaret programı kapsamında Türkmen Pınarı Yaylası’na da giden Gülsoy, burada yaşayan vatandaşlarla buluşarak yayla sakinlerinin sorunlarını dinledi ve il genelindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaylanın doğal güzelliklerini koruyarak geliştirme çalışmaları üzerinde durduklarını belirten Gülsoy, bölgenin önemine dikkat çekti.

Milletvekili Seydi Gülsoy, ziyaretleri sırasında TOKİ tarafından Hasanbeyli’de inşa edilen yeni konut projelerini de yerinde inceledi. TOKİ evlerinin inşaat süreci hakkında bilgi alan Gülsoy, konutların tamamlanmasıyla birlikte hak sahiplerine teslim edileceğini ve bu konuda herhangi bir gecikme yaşanmayacağını vurguladı.

Devam Eden İnşaat Projeleri ve Kaymakamlık Ziyareti

Hasanbeyli ilçesinde devam eden 10 Yataklı Entegre Devlet Hastanesi ve Hükümet Konağı inşaatlarını da yerinde inceleyen Milletvekili Gülsoy, projelerin ilerleme durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İlçeye kazandırılan bu önemli yatırımların, Hasanbeyli’nin sağlık ve kamu hizmetleri alanındaki ihtiyaçlarını karşılamada büyük rol oynayacağını belirten Gülsoy, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Programının sonunda Hasanbeyli Kaymakamı Ahmet Dervişoğlu’nu makamında ziyaret eden Gülsoy, Kaymakam Dervişoğlu ile ilçedeki genel durum ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında, ilçede planlanan projeler ve vatandaşların beklentileri ele alındı.

Hasanbeyli’ye Yönelik Projelerde Kararlılık Vurgusu

Osmaniye AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, Hasanbeyli’nin Osmaniye için önemli bir ilçe olduğunu ve burada yürütülen projelerin titizlikle takip edildiğini belirtti. Gülsoy, “Hasanbeyli ilçemizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için gece gündüz çalışıyoruz. Belediye, kaymakamlık ve diğer kurumlarımızla uyum içinde yürüttüğümüz bu çalışmalarla ilçemize en iyi hizmetleri sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT