Yediocak İnşaat ofisinde sponsor firmaların yetkililerinden Mehmet Ali Şipal ile bir araya gelen Talha Tozluklu, programı hakkında bilgi verdi, verdikleri destek için teşekkür etti.

Doktorunun tavsiyesi üzerine 9 yıl önce başladığı Talha Show’u her hafta düzenli olarak gerçekleştiren Talha, yayın esnasında tüm sorumluluğu tek başına üstleniyor, kendi müzik listesini oluşturuyor ve dinleyicilerden gelen istek parçalarına da yer veriyor.

Özel bir başarıya ortak olmak istedik

 Yediocak İnşaat ve Merlin Mobilya adına açıklama yapan Mehmet Ali Şipal, özel birey Talha Tozluklu’nun azmi ve hayat mücadelesinin kendilerini etkilediğini belirtti.

Özel bireylerin azim dolu başarılarını destekleyerek toplumsal farkındalığı artırmayı amaçladıklarını söyleyen Şipal, “Facebook’taki görüntülü yayını dikkatimiz çekti. Talha’nın, hayatına sıkı sıkıya tutunarak böyle bir radyo programını başarıyla sürdürüyor olması bizi derinden etkiledi ve destek olmaya karar verdik. Bu programa destek olmak, özel bireylerin neler başarabileceğine dikkat çekmek açısından bizim için büyük bir mutluluk. Talha’nın yanında yer almak bizi gururlandırıyor.” dedi.

Bu program “Hayatımın bir parçası”

 Talha Tozluklu, 9 yıldır her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Talha Show programı hakkında duygularını paylaştı.

Talha Show programının yaşam enerjisi bulduğu en önemli kaynak ve hayatla arasındaki en güçlü bağ olduğunu ifade eden Talha, “Radyo programı hazırlamak benim için sadece bir uğraş değil, aynı zamanda hayata bağlanmamı sağlayan en anlamlı tutkum. Kendi müzik listemi oluşturuyorum, dinleyicilerden gelen istek parçaları ekliyorum ve yayınımı tamamen kendi başıma yürütüyorum. Haftada bir gün bile olsa yayın yaparken kendimi gerçekten çok mutlu hissediyorum. Facebook üzerinden Radyo 80 ve Talha Show sayfalarından dinleyicilerime ulaşıyorum. Dinleyicilerimle buluşmak beni her zaman mutlu ediyor ve büyük keyif alıyorum.” diye konuştu.

Sponsorluk desteği Talha’ya güç verdi motive etti

 Talha, sponsorların verdiği destekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti:

“Yediocak İnşaat ve Merlin Mobilya'nın bana sponsor olmaları beni çok mutlu etti. Bu destek, daha fazla motive olmamı sağladı ve programıma olan bağlılığımı artırdı. Beni fark edip yanımda oldukları için her iki firmaya da çok teşekkür ederim.”

Sponsorlara teşekkür

 Sponsorluk desteğinin Talha’ya büyük bir motivasyon sağladığını belirten Radyo 80 Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tozluklu, 6 Şubat 2023 depreminin Radyo 80’i de etkilediğini ve stüdyonun bulunduğu binanın yıkıldığını hatırlatarak, “Depremden bu yana karasal yayınımız yok. İnternet ve sosyal medya üzerinden yayınlarımıza devam ediyoruz. Bu zor dönemde yanımızda olan Yediocak İnşaat ve Merlin Mobilya’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

1996 yılında kurulan Radyo 80, “Fıstık Gibi Radyo” sloganıyla Osmaniye merkezde FM 94.8’den yayın yapıyor.

Aksaray'da otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var! Aksaray'da otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var!

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT