Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, beldede yürütülen bu önemli projeye ilişkin açıklamalarda bulunarak, çalışmaların hem belediye hem de Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü iş birliğiyle yürütüldüğünü belirtti.

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Başkan Yeşildemir, Yeşildemirler, Soylar ve Atalan Dereleri’nin ıslah edilmesi amacıyla başlatılan projede, çalışmaların şu anda Yeşildemirler Deresi üzerinde yoğunlaştığını ifade etti. Ayrıca, Mılık ve Atalan Dereleri'nde de temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Bu kapsamlı ıslah projesinin, sel ve su taşkınlarına karşı bölgeyi daha güvenli hale getirmesi hedefleniyor. Başkan Yeşildemir, halkın daha sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşaması için bu tür projelere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin su yönetimi konusunda daha güçlü bir altyapıya kavuşacağını belirtti.

Kaynak: ELLEK BELEDİYESİ