OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR

Osmaniye’yi 2024 – 2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsilcisi Bahçespor, yeni sezon için Mustafa Çıldır ile yeninden anlaştı.
Sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Bahçespor, Mustafa Çıldır ile anlaşma yenileyerek çalışmalarına başladı.
Sözleşmeye imza atan genç antrenör, takımıyla yeniden anlaşmaya vardığı için memnun olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezonlardan kazandıkları tecrübelerle ligi ve rakiplerini iyi tanıdıklarını ifade eden Mustafa Çıldır, “Takımımızın imkanları dahilinde transferler yaparak yeni sezona hazırlanacağız. Bahçespor her yeni sezonda üstüne koyarak başarılılarını ileriye doğru taşıyacaktır. Yönetim, teknik heyet ve taraftarlarımızla bütünleşerek yeni sezonda başarılı olmayı hedefliyoruz. Halkımız, takımımızı seviyor. Maçlara büyük ilgi göstererek bizleri yalnız bırakmıyor. Bizde bu güveni boşa çıkarmadan sezona en iyi hazırlanacak ve sezonu en iyi bir yerde tamamlamaya çalışacağız” diye konuştu.
Çıldır, Bahçeli işadamlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi. 
Bahçespor yönetimi de Mustafa Çıldır ile yeniden anlaşma sağlandığı için mutlu olduklarını belirterek transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirtti. 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN