OSMANİYE’DE YÜZME BİLMEYEN KALMIYOR OSMANİYE’DE YÜZME BİLMEYEN KALMIYOR

Osmaniye’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Bahçespor’a duyarsızlık ve destek eksikliğine yönelik taraftarlardan tepki geldi.
Yeşil Cephe Taraftarlar Grubu tarafından yapılan açıklamada, ilçenin tanıtımına büyük katkı sunan Bahçespor’a destek istendi 
Grup adına konuşan Ramazan Tıraş, Bahçespor’un sadece bir spor takımı değil aynı zamanda ilçenin gençlerine umut, coşku ve sağlıklı bir gelecek sunan bir toplumsal değer olduğunu söyledi.
Bahçespor’un hak ettiği ilgi ve desteği göremediğini ifade eden Tıraş, şunları kaydetti:
“Özellikle belediyemizin borçlarını gerekçe göstererek kulübümüzü görmezden gelmesi, bizleri derinden yaralamaktadır. İlçemizdeki büyük firmaların kulübün çağrılarına karşı sessiz kalmaları, adeta kör, sağır ve dilsiz olmaları kabul edilemez bir durumdur. İlçemizin en önemli ekonomik kaynağı olan sudan büyük kazançlar elde eden su fabrikalarının Bahçespor’a su desteği dahi sağlamaması, bu duyarsızlığın en acı göstergelerindendir. Bu fabrikaların, ilçemizden sağladıkları kazancı ilçemizin en önemli değerlerinden biri olan Bahçespor’a yansıtmalarını bekliyoruz. Bahçespor, ilçemizin en önemli reklam kaynaklarından biridir. İlçemizin tanıtımında büyük rol oynayan bu kulüp, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporla tanışmalarını sağlamakta ve onların topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktadır. Yeni başkanımıza her zamankinden daha fazla destek olunması, yalnız bırakılmaması ve eski başkanların da el ele vererek emek sarf etmeleri gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki, Bahçespor’un başarısı, ilçemizin başarısıdır.”

Whatsapp Görsel 2024 08 20 Saat 20.16.19 Ef8C2C52BAHÇESPOR’UN YANINDA OLUN
Tıraş, bu sezon Bahçespor’un grubunda Kayseri, Niğde, Nevşehir gibi uzak deplasmanlar bulunduğunu hatırlattı.
Takımın öte yandan grupta Adana, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Kayseri başta olmak üzere büyük bütçeli takımlarla mücadele edeceğini ifade eden Tıraş, şöyle devam etti:
“Bu takımların arasında mütevazı bütçesiyle savaşacak olan kulübümüz, her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duymaktadır. İlçe halkımızın ve yerel yöneticilerimizin bu zorlu mücadelede Bahçespor'un yanında olması, kulübümüzün başarısı için hayati önem taşımaktadır. Bu bağlamda, ilçe halkımızı, yerel yöneticilerimizi ve ilçemizde faaliyet gösteren tüm işletmeleri Bahçespor’a sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyoruz. Birlikte el ele vererek, takımımızı hak ettiği yerlere taşıyabiliriz. Yeşil Cephe Taraftarlar Grubu olarak, Bahçespor’a olan bağlılığımızı ve desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğimizi belirtmek isteriz. Bu mücadelede kulübümüzü asla yalnız bırakmayacağız. Sevgili Bahçespor taraftarları, kulübümüzün yaşadığı bu zor günlerde birbirimize daha sıkı sarılmalı ve daha güçlü olmalıyız. Unutmayalım ki, her zorluğun üstesinden gelmek için birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekmektedir. Kulübümüzü ayağa kaldırmak ve hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız”

Muhabir: Ümit KAHRIMAN