26 yıl sonra samanlıkta bulundu 26 yıl sonra samanlıkta bulundu

Osmaniyeli sendikacı İlyas Yıldır, Emek Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı oldu. Birinci Olağan Genel Kurulu yapılan sendikanın bağımsız olarak faaliyet göstereceği belirtildi. 
Sağlık işçileri tarafından kurulan ve herhangi bir konfederasyona bağlı olmadan bağımsız Emek Sağlık-İş Sendikasının birinci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Sendikanın başkanlığına Hakan Gök seçilirken Osmaniyeli sağlık memuru İlyas Yıldır Genel Başkan Yardımcısı oldu. 
Genel Başkanlığa seçilen Hakan Gök konuşmasında ;“İşçi ve emekçiye umut olacak, tamamı işçi ve emekçiden oluşan, Emek Sağlık İş sendikası olarak 1. olağan kongremizi bizlere yakışır şekilde tamamladık. İşçi ve emekçinin derdiyle derlenip sıkıntısına çözüm olma adına çıktığımız bu yolda rabbim mahcup eylemesin” dedi. 
Emek Sağlık-iş sendikasının yeni yönetim kurulu şu şekilde; Genel Başkan; Hakan Gök, Genel Başkan Yardımcıları; İlyas Yıldır, Volkan Kırbaş, Kadir Altuntaş, İsa Şahin. Denetleme Kurulu; Dilek Güleç, Mustafa Güngör, Hurşit Polat. Disiplin Kurulu; Çetin Tatar, Muzaffer Ceylan, Şehmus Akyüz.
Emek Sağlık İş Sendikası

Editör: Haber Merkezi