OSMANİYESPOR FK KAPTANI ERDİ BAKIRCI, "GALİBİYETE İNANIYORUZ" OSMANİYESPOR FK KAPTANI ERDİ BAKIRCI, "GALİBİYETE İNANIYORUZ"

Osmaniyeli genç teknik direktör Tümay Sarıyiğit, Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor’un U13 Yaş Altı Teknik sorumluluğu görevine getirildi
Osmaniye’nin genç ekiplerinden Osmaniye İdmanyurdu takımında yıllarca başarılı bir şekilde kalecilik yapan Tümay, bir dönem Osmaniyespor da forma giydi.
Futbolu bıraktıktan sonra kentten ayrılan başarılı kaleci daha sonra Aksarayspor, Şanlıurfa Ceyhanspor, İstanbul Göktürkspor, İstanbul Gata Sk, Vavacars Karagümrükspor’ün ardından son olarak da Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor'da görev aldı. 
10 yıldır İstanbulda Beşiktaş JK spor okulları Göktürk Şubesi sorumlusu olarak Süper Lig Altyapı takımlarına kazandırdığı oyuncularla da tanınan Tümay Sarıyiğit, geçtiğimiz sezon Eyüpspor Futbol Akademisi U17 takımını Türkiye 2. lige taşıdı.
Osmaniyeli geç teknik adam, profesyonel kariyerine yeni sezonda da Eyüpspor Futbol Akademisi U13 ve Altı Teknik sorumluluğu görevine getirildi. 
Osmaniyeli hemşerimize başarı diliyoruz. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN