Medya-İş Sendikası Medya Akademisi Ankara’da başladı Medya-İş Sendikası Medya Akademisi Ankara’da başladı

Osmaniye’de eğitim camiasının yakından tanıdığı, eski İşkur müdürlerinden ve bir dönem AK Parti Milletvekili adayı Abdulkadir Şahin, beyin ameliyatı geçirdi.
Şahin’in iki ayda iki beyin ameliyatı geçirerek tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Adana Acıbadem Hastanesinde tedavisi devam eden A.Kadir Şahin’in ameliyat olduğunu öğrenen eğitim, iş ve siyaset çevreleri geçmiş olsun mesajları yayımladı. 
Tedavisi devam eden Şahin, torunlarıyla çekilmiş fotoğrafla sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dua eden ve iyi dileklerini paylaşanlara teşekkür etti.
İki haftalık tedavi süreci kaldığını ifade eden Şahin, şu ifadelere yer verdi:
“Kıymetli dostlar, yaklaşık iki aydır yaşadığım iki beyin ameliyatından sonra tedavi sürecim devam ediyor. Çok şükür iyiye gidiyor. 2 haftalık tedavim kaldı. Her gün ışın tedavisi için Adana Acıbadem hastanesine gidiyorum. Doktorlar tedavi bitene kadar telefonla konuşmayı ve misafir kabul etmeyi yasakladı. Bende siz dostlarımı çok özledim. İnşallah 2 hafta sonra daha rahat görüşürüz. İlginiz için teşekkür ediyor telefonunuza cevap veremediğim ve misafir kabul edemediğim için özür diliyor, dualarınızı bekliyorum sizleri seviyorum” 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN