THF Osmaniye Hentbol İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi turnuvası tamamlandı.
Turnuvaya, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana ve İskenderun dan takımlarından 250 sporcunun katılımıyla yapıldı.
Müsabakada takımlar küçük kızlar, erkekler ve büyük kızlar, erkekler kategorilerinde mücadeleler gerçekleştirildi.
Tosyalı spor salonunda 3 gün süren turnuva sonunda küçük kızlarda birinci Kahramanmaraş Tekstil Spor, ikinci İskenderun Belediyespor, üçüncü Arena Spor Kulübü, dördüncü Samet Aybaba Spor Kulübü oldu. Bu kategoride erkeklerde birinci Kahramanmaraş Tekstil Spor, ikinci Samet Aybaba SK., üçüncü Gençlik spor kulübü, dördüncü Arena spor kulübü oldu

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR, OSMANİYE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR, OSMANİYE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Whatsapp Görsel 2024 07 20 Saat 12.46.54 Ca5Fd9A1Büyük erkekler de ise birinci Samet Aybaba Spor Kulübü, ikinci Arena spor kulübü kızlarda ise birinci Arena SK., ikinci İskenderun Belediye SK., üçüncü Samet Aybaba SK., dördüncü ise Gaziantep Hentbol S.K oldu.
THF Osmaniye Hentbol İl Temsilciliği Aylin Loş Başlamışlı, turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.
Bu tür turnuvaların kentin hentbol gelişimine katkı sunduğunu ifade eden Başlamışlı, kentte hentbolun her geçen gün daha da ilgi duyulan bir spor branşı olduğunu kaydetti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN