OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Zafer Kupası Voleybol Turnuvası, Tosyalı Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasıyla sona erdi. 
Turnuva, dört takım ve 80 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Zorlu mücadelelerin yaşandığı turnuvada, birinci Samet Aybaba Spor Lisesi olurken, ikinci sırayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı aldı.
Final maçının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, kazanan takımlara kupa ve madalyaları 12'nci Komando Tugay Komutanı ve Osmaniye Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten, İl Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi ve Osmaniye Voleybol İl Temsilcisi Osman Kıbrıslıgil tarafından takdim edildi.

Whatsapp Görsel 2024 08 29 Saat 17.19.52 F91B0B68Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemine vurgu yaparak, bu özel günün birlik ve beraberliği pekiştiren etkinliklerle kutlanmasının anlamlı olduğunu belirtti. Çebi, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, sporun gençlerin gelişimine katkı sağladığını ve bu tür etkinliklerin ilçe halkının sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik ettiğini ifade etti. 
Zafer Bayramı’nın coşkusunu sahada yaşatan bu organizasyon, hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz bir deneyim oldu.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN