Kalp krizi gibi durumlarda hayatta kalma oranı yüzde 60-70 arasında arttı Kalp krizi gibi durumlarda hayatta kalma oranı yüzde 60-70 arasında arttı

Toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Mehmet Cinkara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Erbay Tan ve Mulla Katık, şube müdürleri ve eğitim kurumu müdürleri katıldı.

Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantıda 2024/53 ve 2024/54 nolu genelgeler kapsamında yeni eğitim öğretim yılına ilişkin planlamalar ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ele alındı.

Ayrıca, okul ve kurumlarda uygulanacak tasarruf tedbirleri, eğitim politikalarının takibi, eğitim öğretim ve yönetim faaliyetleri gibi konular masaya yatırıldı.

Toplantının diğer gündem maddeleri arasında öğretmen ve idareci görevlendirmeleri, personel ve öğrenci kıyafetleri, DYK ve Halk Eğitimi Merkezleri kursları, taşımalı öğrencilerin durumu, iş sağlığı ve güvenliği, TYP çalışanları ve geçici işçiler ile ilgili düzenlemeler yer aldı.

Toplantı, dilek ve temenniler ile sona erdi.

Kaynak: MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ