OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, seçim sürecinde eğitime ve gençlere yönelik söz verdiği projelerden "İlk Valizin Bizden" çalışmasıyla üniversiteyi kazanan öğrencilere destek oluyor.
Kadirli'den farklı illerde üniversite eğitimi almak için yola çıkacak öğrencilere içerisinde giyim, ayakkabı ve temel ihtiyaçların bulunduğu valiz hediyesi için müracaatların başladığını belirten Başkan Olcar, Kadirli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında eğitime ve gençlere yönelik destek vereceklerini söyledi.
Üniversite sınavını kazanan öğrencileri tebrik eden Başkan Olcar, "Kadirlili gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizin Kadirli'ye nasıl değer kattığının da farkındayız. Şehrimizin niteliğini üniversite kazanarak daha da yükselten gençlerimizi tebrik ediyorum.
Seçim sürecinde söz verdiğimiz 'İlk Valizin Bizden' projesini hayata geçirdiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Değerli öğrencilerimiz, üniversite yolculuğunuzda yanınızdayız. 4 yıllık üniversiteye yerleşme belgesi ile, 31 Ağustos'a kadar Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvurarak ihtiyacınıza uygun valizinizi alabilirsiniz. Şimdiden üniversite hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN