Programa Vali Yılmaz’ın yanı sıra Hatay Vakıflar Bölge Müdür Vekili Osman Güneren, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun katıldı.

OSMANİYE'NİN EN ÖZEL YAYINI TALHA SHOW'A İKİ FİRMADAN SPONSORLUK OSMANİYE'NİN EN ÖZEL YAYINI TALHA SHOW'A İKİ FİRMADAN SPONSORLUK

Programda konuşan Hatay Vakıflar Bölge Müdür Vekili Osman Güneren, “Bu etkinliğimizin aslında bir vakfiyeye dayandığını belirtmek isterim. Bundan 400 küsur yıl önce Sultan II. Beyazıt sünnet yaşına gelmiş çocukların sünnet ettirilmesiyle ilgili olarak bir vakfiye yazmış. Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak bizler de bu emaneti ve görevi yaşatmak adına 81 İlimizde bu sene toplu sünnet etkinlikleri gerçekleştirdik. Osmaniye’de 20 çocuğumuzun sünneti yapıldı, bugün de sünnet merasiminde bir aradayız.” diye konuştu.  

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Bu çok anlamlı, güzel projeyi hayata geçiren Bölge Müdürlüğümüz, sevgili çocuklarımız için yapılabilecek güzel bir çalışmayı, İl Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte yaptı. Çocuklarımız, hayatlarında önemli olan bu sünnet merasimini toplu halde, beraber kutlayarak gerçekleştirmiş oldular. Her şeyimiz olan sevgili çocuklarımız için böyle güzel bir programın düzenlenmiş olması beni çok mutlu etti. Sünnetleri gerçekleştirilmiş olan çocuklarımızı kutluyorum, sağlıklı ve mutlu bir gelecekleri olmasını diliyorum. ”dedi.

Açılış konuşmalarının ardından dua okundu.

Vali Yılmaz, sünnet olan çocuklara hediye verdi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: OSMANİYE VALİLİĞİ