Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nun yenileme projesindeki değişiklik iddiaları taraftarlar tarafından tepkiye neden oldu. 
TFF 3. Lig’de mücadele eden Osmaniyespor FK ve kentteki amatör takımların karşılaşmalarına ev sahipliği yapan 7 Ocak Stadyumu’nun projesindeki değişiklik, taraftarları isyan ettirdi. 
Taraftarlar açık tribünün yıkılacak olması, kapalı tribünün ise 2500 taraftar kapasiteli hale getirilecek olmasına sert bir dille eleştirdi.
TRİBÜNÜME DOKUNMA!
Osmaniyespor Taraftarlar Derneği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla stadyum projesindeki değişikliğin kabul edilemez olduğunu belirtti. 
Verilen sözlerin yerine getirilmesini isteyen dernek yönetimi yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Yeni bir stadyum, mevcut stadı büyütmek derken akıl almaz bir şekilde açık tribünün yıkılacağı haberi sporseverleri ve bizleri üzmüştür. Tüm ligler başlamak üzereyken bu karar doğru olmamıştır. Kapalı tribünü 2500 kişilik yapmak ne kadar mantıklı? Depremde ağır hasar alan bir stat ve taraftarları tek bir çatıda kapalı tribünde toplamak ne kadar güvenli. Yazık hem de çok yazık Osmaniye bunları hak edemez. Bu yanlışlığının düzeltilmesi gerek”

OSMANİYE'DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, ANAOKULUNDA FİDAN DİKTİ OSMANİYE'DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, ANAOKULUNDA FİDAN DİKTİ

Kentteki spor kamuoyu, bu gelişmeler ve iddialar hakkında yetkililerden de bir çaıklama bekliyor.  

Muhabir: Ümit KAHRIMAN