OSMANİYELİ DEPREMZEDELER EVLERİNE KAVUŞUYOR! OSMANİYELİ DEPREMZEDELER EVLERİNE KAVUŞUYOR!

Osmaniye’de erkek kuaförü bir esnaf, kent merkezinde yaşanan su kesintilerine ilginç bir yöntemle tepki gösterdi.
Kentte işlerinin en yoğun olduğu hafta sonunda traş olmak için gelen bir müşterinin işlemi bittikten sonra suların akmadığını fark eden esnafın ilginç yöntemi sosyal medyada dikkat çekti.
Erkek Kuaförü esnaf, müşterinin saç kesim işi tamamlandıktan sonra suların akmadığını fark etti. Bu duruma tepkisini dile getirmek isteyen esnaf ilginç bir yönteme başvurdu.
Müşterisini işyerine yakın camiye götüren berber, burada vatandaşın kafasını cami yıkadı. Bu durumu kameraya alan esnafın görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü.
Müşterinin saçını yıkayan esnaf, “İşlerimizin en yoğun olduğu günde su kesik olduğu için cami avlusunda müşterinin kafasını yıkıyoruz. Böyle olur mu ya?” diyerek tepkisini dile getirdi.
ELEŞTİRİ VE DESTEK 
Esnafın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının altına ise destek mesajları olduğu gibi eleştirenler oldu.
Yorumlar arasında, “Allah kolaylık versin bitmiş Osmaniye, Sen nerelerde yıkadın unuttun mu kaousu fırsata ceviriyom demiyon da bulmuşun bedava suyu duş bile aldırın orda sen, Sen nerelerde yıkadın unuttun mu kaousu fırsata ceviriyom demiyon da bulmuşun bedava suyu duş bile aldırın orda sen, O şampuan erkek şampuanı da değil bayan şampuanı bu arada su kesikse evine gidip duş alabilir sırf video çıkarmak için çekiyorlar” şeklinde yorumlar yapıldı.  
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN