Düziçi Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinlikte, sosyal hizmet merkezinden faydalanan okullarda öğrenim gören 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan toplam 70 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı.

OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, BAKAN KURUM'UN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYOR OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, BAKAN KURUM'UN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYOR

Etkinlikte öğrenci ve velilerle yakından ilgilenen Düziçi İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kara, yeni eğitim yılına dair iyi dileklerini ileterek şunları söyledi: "2024-2025 eğitim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim almaları için okullarda ve çevresinde gerekli önlemleri aldık. Düziçi Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, halkımızın mal ve can güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor."

Kırtasiye desteği, öğrenciler ve veliler tarafından memnuniyetle karşılanırken, emniyet müdürlüğünün eğitim-öğretim sürecine sağladığı katkılar da takdir topladı.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT