OSMANİYE'DE 19 EYLÜL 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 19 EYLÜL 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden Toprakkale-Mustafabeyli Bağlantı Yolunun 20 Ağustosa kadar açılacağı müjdesini verdi. 
Bölgede incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer ve Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz’ın da yer aldığı ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında Karayolları Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefi Çağrı Çiftçi’den bilgi aldı.
Vali Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda Toprakkale Mustafabeyli arasındaki yol çalışmalarımız Karayollarımızca hızlı bir şekilde devam ediyor. 5,5 kilometresi tamamlandı 1,5 kilometresi kaldı. Yaklaşık 20 metre genişliğinde, standartları yüksek. Karayollarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 20 Ağustosa kadar Toprakkale merkezden Mustafabeyli’ye kadar bu yolumuz ayrıca da otoban girişi gişelerimizi açmış olacağız. Bütün kurumlarımıza koordinasyon içinde etkin, verimli, hızlı çalıştığı için çok teşekkür ediyorum. Karayollarımız, son zamanlarda Osmaniye’mize, kavşaklarımıza çok ağırlık veriyor, kendilerine bu anlamda minnettarız. Sakızgediği Batı Kavşağımız yapıldı, muhteşem bir kavşağa kavuştuk. Orada 2.2 kilometrelik kısmı da hızlı bir şekilde yapılıyor. Bu yolumuz da 20 Ağustos’ta bitecek. D400’ün devamı köprü kısmı bitti, Toprakkale’nin Kale’nin olduğu kısım. O kısmı da hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Ben bu çalışmaların Osmaniye’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Ümit Kahrıman