Geçtiğimiz Temmuz ayında Osmaniye’nin Kadirli ilçesine atanan Kaymakam Erdinç Dolu göreve başladıktan sonra ilçede yaptığı çalışmalarla dikkat çekmişti. Kaymakam Dolu’nun eşi Şenay Dolu da ilçede çocuklara ve kadınlara yönelik çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır? Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?

Kadirli3

Kadirli Kaymakamlığının öncülüğünde Kadirli Kızılayı ve kurumların birlikte düzenlediği Konteyner Kentte depremzede çocuklar aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendiler.

Etkinliğe katılan Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu'nun eşi Şenay Yerli Dolu ise depremzede çocuklarla bir araya geldi. Şenay Dolu, Çocuklarla birlikte ok attı, oyunlar oynadı, onlara pamuk şekeri yapıp dağıttı. Şenay Dolu, etkinliğe katılan çocukların aileleriyle de koyu sohbetlere daldı.

Kadirli 2

Durumdan çok mutlu olan aileler; “Şenay hanım çok sağolsun, sıcak samimi davranışlarıyla bizlere güç katıyor. Sayın Kaymakamımız ile birlikte bu kısa sürede kentimizi sahiplendiler. Allah ikisinden de razı olsun.” dediler.

Muhabir: Rümeysa Nur KARAOSMANOĞLU