OSMANİYE’DE NAR ZAMANI, TAM BİR ŞİFA KAYNAĞI OSMANİYE’DE NAR ZAMANI, TAM BİR ŞİFA KAYNAĞI

Kızından haber alamayan acılı anne, umutlarının tükenmeye başladığını belirterek, "Kızım neredeysen gel bir tanem, sen benim başımın tacısın. Neredeysen ara, biz çok perişan olduk," diye seslendi.

En Son 26 Temmuz’da Görüldü

Toprakkale ilçesi Karataş Mahallesi'ndeki evlerinden 26 Temmuz Cuma günü çıkan ve bir daha geri dönmeyen Gülhan Karabacak’tan o günden bu yana haber alınamıyor. Ailesi, genç kızın kaybolmasının ardından emniyete kayıp başvurusunda bulundu.

Kanal Kenarında Görüldü İddiası Üzerine Aramalar Yoğunlaştı

Gülhan Karabacak’ın en son bir kanal kenarında görüldüğü ihbarı üzerine, arama çalışmaları bu bölgeye yoğunlaştırıldı. Polis, jandarma, AFAD ve gönüllü arama kurtarma ekipleri, dronlar ve hassas burunlu köpeklerle genç kızı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen henüz bir iz bulunamadı.

Anne Elif Karabacak: "Kızım Giderken 'Tamam Baba Geliyorum' Demiş"

Kızının kaybolduğu gün yaşananları anlatan anne Elif Karabacak, "Evdeydik, otizmli oğlumla ilgileniyordum, Gülhan diğer odadaydı. Odaya çıktım, onu bulamadım. Eşim belediyeye gitmişti, döndüğünde ona sordum. Eşim, 'bankanın önünde gördüm, eve gel kızım' dediğinde, 'tamam baba geliyorum' demiş. Ama bir daha görmedik," dedi. Anne Karabacak, kızının morali bozuk olmasına rağmen evden çıkarken yanında telefonunu ya da başka bir şey almadığını belirtti ve kanalın daha detaylı aranmasını istedi.

Aramalar devam ederken, Karabacak ailesi kızlarından gelecek bir haberi umutla bekliyor.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT