OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Osmaniye AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Torakkale ilçesi ziyaretleri kapsamında Karaçay ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Başkan Yardımcısı Yiğithan İşler, İlçe Başkanı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Cavit, Kadın Kolları Başkanı Sibel Çetinkaya ve teşkilat üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen incelemelerde, Karaçay’daki çalışmaların son durumu değerlendirildi.

Dağıstan Mahallesi’nde yapılan incelemelerde, Karaçay’ın ıslahı için yürütülen projelerin bölgeye sağlayacağı katkılar hakkında bilgi alan Gülsoy, "Ne demiştik; 'Yaparsa AK Parti Yapar.' Bu çalışmalar, bölge halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve olası taşkın risklerini en aza indirmek amacıyla büyük bir titizlikle yürütülüyor. AK Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için çalışıyoruz," dedi.

İnceleme sırasında, Karaçay’daki ıslah çalışmalarının hızla ilerlediği ve bölgenin altyapı sorunlarının çözümü için önemli bir adım atıldığı vurgulandı. Projelerin tamamlanmasıyla birlikte, özellikle taşkın riski altında bulunan alanların güvence altına alınacağı belirtilirken, çevre düzenlemeleri ve altyapı çalışmalarının da bölgeye değer katacağı ifade edildi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT