OSMANİYE’DE ÇİFTÇİDEN ÇİFTÇİYE DESTEK OSMANİYE’DE ÇİFTÇİDEN ÇİFTÇİYE DESTEK

Osmaniye’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları voleybol turnuvası start aldı. 
12-20 Eylül tarihleri arasında Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 7 takım katılıyor. Müsabakalar sonunda şampiyon olacak takım, Isparta’da yapılacak bölge finallerine, ardından da Ankara’da düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.
Turnuvanın ilk gününde oynanan maçlar büyük bir çekişmeye sahne oldu:
İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2-1 İl Emniyet Müdürlüğü
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2-1 Osmaniye Barosu
Palalı Süleyman Özel Eğitim 2-0 Osmaniye Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü

I M G 20240912 W A0023Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, yaptığı açıklamada Kamu Spor Oyunları’nın amacının kamu çalışanları arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, spor kültürünü yaygınlaştırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek olduğunu belirtti. Çebi, bu etkinliğin çalışanların fiziksel ve ruhsal sağlığını destekleyen bir platform sunduğunu vurgularken, voleybol maçlarının heyecan dolu anlara sahne olduğunu söyledi.
Kamu Spor Oyunları, voleybolun yanı sıra basketbol ve masa tenisi branşlarında da devam edecek. 81 ilde eş zamanlı olarak organize edilen bu etkinlik, kamu kurumları arasında iş birliğini artırmayı ve kamu çalışanlarının spor yapma alışkanlıklarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN