Osmaniye İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Şiddet Önleme ve Ön İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Tarafından Yürütülen "Ailemiz İçin; Kahve Bizden Sohbet Sizden" Projesi kapsamında yapılan ziyaretlere katılım sağladı.

OSMANİYE, MESLEKİ ORTAOKUL UYGULAMASINDA PİLOT İL OLABİLİR OSMANİYE, MESLEKİ ORTAOKUL UYGULAMASINDA PİLOT İL OLABİLİR

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri, ŞÖNİM koordinesinde planlanan Sosyal Hizmet Merkezi, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün katıldığı "Ailemiz İçin Kahve Bizden Sohbet Sizden" projesi kapsamında yapılan ziyaretlere katıldı.

Kahve Bizden Sohbet Sizden OsmaniyeOsmaniye ASH İl Müdürü Tolga Nacar'ın katılımı ile Kurtuluş Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, Köyyeri ve Hemite Köyü'nde yaşayan kadınlar, ziyaret edilerek kahve eşliğinde bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ziyaret esnasında, söz konusu kurumlar "Şiddetle Mücadele, Kadınları Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele, KADES ve ALO 183" konularında rehberlik ve bilgilendirme çalışması yaparken, Osmaniye İl Müftülüğü ADRB görevlisi tarafından ise, el broşürleri dağıtılarak Alo 190 fetva hattı ve aileye yönelik faaliyetlerin tanıtımı yapıldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN