Kaymakam Erdinç Dolu’nun başkanlığında yapılan toplantıya, Cumhuriyet Savcısı Selim Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Esad Kahveciler, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Başçavuş Mesut Baştaş, Müftü Vekili Malik Ejder Başel, Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Nüfus Müdürü Fuat Pala, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Ozan Özkale, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Havva Demir Mor, KYK Müdürü Ali Bakıcı, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Funda Akçay, Kadirli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Semercioğlu, Baro Temsilcisi Av. Avni Güvel ve ilgili personeller katıldı.

Toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi için alınması gereken önlemler ve izlenecek stratejiler değerlendirildi. Katılımcılar, şiddet mağdurlarına yönelik destek hizmetlerinin güçlendirilmesi, farkındalık çalışmalarının artırılması ve yerel düzeyde iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

İLK YARI: OSMANİYESPOR FK. 1 – 1923 M.K.PAŞA: 1   (Canlı) İLK YARI: OSMANİYESPOR FK. 1 – 1923 M.K.PAŞA: 1 (Canlı)

Kaymakam Erdinç Dolu, toplantıda yaptığı konuşmada, kadına yönelik şiddetin asla kabul edilemez olduğunu belirterek, bu konuda kararlı bir duruş sergileneceğini ifade etti. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, ilçede kadına şiddetin önlenmesi amacıyla yapılacak çalışmaların daha etkin bir şekilde yürütülmesi için ilgili kurumlarla koordinasyon içinde hareket edileceği belirtildi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT