Osmaniye Belediyesi tarafından Hasan Çenet Caddesi’nin asfalt yol konforuna kavuşması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Belediye Başkanı İbrahim Çenet, caddenin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Sürekli kaza olan köprüye köy muhtarından tepki Sürekli kaza olan köprüye köy muhtarından tepki

Hasan Çenet Caddesi̇’ni̇n Asfalt Yol Konforuna Kavuşmasi İçi̇n Çalişmalar Devam Di̇yor (5)Çenet, depremde ağır hasar alan Esenevler Mahallesi Hasan Çenet Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Altyapısının tamamlanmasıyla birlikte caddenin asfalt yol konforuna kavuşması için hızlıca başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çenet, Hasan Çenet Caddesi’nin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.
Tamamlandığında asfalt yol konforuyla sürücülere geniş kaldırımlarıyla yayalara keyif verecek olan cadde orta refüj çalışmasıyla da güzel bir görünüme kavuşacak. Kaldırım ve orta refüjünde ağaçlandırılmasıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak olan caddenin ışıklandırması da depremin ardından karanlığın etkili olduğu yola ışık saçacak.

Hasan Çenet Caddesi̇’ni̇n Asfalt Yol Konforuna Kavuşmasi İçi̇n Çalişmalar Devam Di̇yor (1)İncelemelerinin ardından caddedeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Malumunuz Esenevler Mahallemiz depremin en çok etkilediği mahallelerimizin başında geliyor. İstasyon Yolu’nda yüzlerce binlerce canımızı toprağa verdik. Yüreğimize gömdük. Ölenlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Bu cadde çocukluğumuzun gençliğimizin caddesidir. İlk halı saha da Köşk’te futbol oynadık, çınarların altında hep birlikte yürüdük, vakit geçirdik. İşte bizde deprem sonrası bu caddemizi kaldırımlarımızla, refüjüyle sizlere hazırlamak için arkadaşlarımızla dört elle çalışıyoruz. Kısa sürede de sizlerin hizmetine sunmak istiyoruz.” diye konuştu.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN