OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA:  GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA: GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI

TFF 3.lig 3.grup ekibi Osmaniyespor FK’nın futbolcularına iki işadamı tarafından kahvaltı programı düzenlendi.
Sarı yeşilli ekibe Fakıuşağı Mahallesinde hizmet veren Garden Otel & Haven Cafe tarafından kahvaltı verildi.
İşletme sahipleri Mustafa ve Fatih Karaca, takımın hafta sonu oynayacağı Karabük İdman Yurdu maçı öncesi futbolculara moral ve destek vermek istediklerini söyledi.
Osmaniyespor FK’nın kentin takımı olduğunu ve destek verilmesi gerektiğini ifade eden işadamları, sarı yeşilli ekibe Karabük maçında başardı diledi.

Whatsapp Görsel 2024 09 11 Saat 14.02.50 24A663FdOsmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet, Garden Otel & Haven Cafe yetkilileri Mustafa ve Fatih Karaca’ya teşekkür etti.
Kente yakışan güzel bir otel ve kafe kazandırdıkları için işadamlarına teşekkür eden Çenet, Osmaniye’nin 3.lig temsilcisi sarı yeşilli ekibe sahip çıkan ve bu anlamda samimi adımlar atan herkese teşekkür etti.
Çenet, konuşmanın ardından işletme sahipleri Mustafa ve Fatih Karaca’ya sarı yeşil renkte forma ve kaşkol takdim etti.
Etkinliğe, Vali Yarımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun ile Osmaniyesppor teknik ekip ve futbolcular katıldı. 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN