Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sürdürülen hizmet evleri, depreme karşı önemli avantajlar sağlayan esnek ahşap konstrüksiyon sistemi ile inşa ediliyor. 
Ahşap yapı malzemelerinin esnekliği, özellikle deprem gibi ani ve şiddetli yükler altında deformasyonlar eğilme ve direncini artırmasını güçlendiriyor. 
Bu sayede ahşap yapılar, deprem anında oluşan baskıları daha iyi absorbe ederek güvenli bir yaşam alanı sunuyor.

Narin'in katili kim? narin nasıl öldürüldü, narin cinayetinde son gelişmeler Narin'in katili kim? narin nasıl öldürüldü, narin cinayetinde son gelişmeler

460036283 951747173638271 1330975212861120477 NAhşap malzemeler yalnızca dayanıklılık açısından değil, aynı zamanda sağlık açısından da önemli avantajlar sunuyor. Kimyasal, mekanik ve biyolojik özellikleriyle öne çıkan ahşap, aynı zamanda mükemmel bir teknolojik malzeme olarak işlev göstermektedir. 
Diğer yapı malzemelerine kıyasla daha hafif olan ahşaplar, çevre dostu yapısıyla da dikkat çekiyor. Yenilenebilir bir kaynak olan ahşap, üretim ve kullanım sırasında atık oluşturmuyor, bu da karbon emisyonunun iyileşmesine katkıda bulunuyor. Sağlık açısından da olumlu olan ahşap yapılar, mekan iç hava kalitesine olumlu etkiler ve doğal malzeme yapısıyla daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunar. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN